Sterilizasyon Veteriner Klinikler İçin Neden Hayati Önem Arz Eder?
0
0.00 
0
Sterilizasyon Veteriner Klinikleri İçin Neden Hayati Önem Arz Eder?

İnsanlar veteriner kliniklerinde hayvanlarına özen gösterilmesini beklerler. Veterinerlerin hastalarını güvenli bir şekilde tedavi edebilmesinin en etkili yöntemlerinden biri de kliniklerinde modern sterilizasyon yöntemleri kullanmaktır. Birçok açıdan, hayvanları tedavi etmek tıpkı insanları tedavi etmek gibidir. Hayvanları ya da insanları iyileştiriyor olun, alınması gereken bazı önlemler vardır.

Veteriner kliniklerinde sterilizasyon neden önemli?

Veteriner hekimlere en değerli arkadaşlarımıza bakmaları için güveniyor ve emanet ediyoruz. Veterinerlerin en yakın arkadaşlarımıza yardımcı olma görevi var. Bu kapsamda güvenlik ve sterilizasyon büyük bir önem arz ediyor. Hayvan hastanelerinde bulaşan enfeksiyonlar daha az dikkat çekerken, enfeksiyonlar hasta hayvanlar için daha az tehlikeli değildir. Sterilizasyonun bu kadar önemli olmasının sebebi de budur.

Bakteriler ve virüsler kanla bulaşan patojenler, iğneler ve keten bezleri gibi eşyalarda bir haftaya kadar yaşayabilir, bu nedenle yüzeylerin ve ekipmanların tekrar kullanılmadan önce en uygun şekilde sterilize edilmesi gerekir. Hayvanların tedavisi arasında, veteriner kliniklerindeki tüm ekipmanların uygun şekilde sterilize edildiğinden emin olunması gerekir. Bu, enfeksiyonların ve hastalıkların hayvanlar arasında yayılmasını önlemeye yardımcı olacaktır. Ayrıca, yeniden kullanılabilir ekipmanların sterilize edilmesi de veteriner kliniklerinin para ve kaynak tasarrufu yapmasına yardımcı olur. Doğru sterilizasyon işlemiyle sürekli olarak tek kullanımlık ekipman satın almak ve kaynak israf etmek yerine, veterinerler ekipmanlarını yeniden kullanabilir.

Veterinerler tıbbi araçlarının her zaman uygun sterilizasyonunu sağlamalıdır. Otoklav buhar sterilizasyonu, hasta hayvanların optimal sonuçları için veteriner aletlerinin tatmin edici bir şekilde dezenfekte edilmesini ve sterilize edilmesini sağlar.

Enfeksiyon bulaşma riski olmadan hayvanları güvenli bir şekilde tedavi etmek için en etkili yöntem, sterilizasyondur. Her veteriner, steril veterinerlik ekipmanı ile ilgili kurallara uymayı taahhüt etmeli ve yaptığı iş için doğru sterilizasyon ekipmanına sahip olmalıdır.

Hızlı sterilizasyon için bir otoklav edinin!

Veteriner kliniklerinde sterilizasyonun önemi nedeniyle, otoklavlarımız özellikle veterinerlik ofislerinin ihtiyaçları için tasarlanmıştır. Otoklavlarımız, veteriner hekimlerin ekipmanlarını sadece düzgün bir şekilde sterilize etmelerini değil, aynı zamanda çok hızlı bir şekilde yapmalarını sağlar. Ayrıca, veteriner sterilizatörleri cihaz içinde yeterli kurutma sağlar, bu da veterinerlerin döngü yapılır yapılmaz ekipmanı kullanmasını sağlar. Otoklavlarımız, veterinerlerin ağır iş yüklerine ayak uydurmasına izin vermek için hızlı ve etkili sterilizasyon sağlar.

Veteriner kliniğiniz varsa ve halen otoklavınız yoksa hemen müşteri temsilcilerimizle iletişime geçerek daha fazla bilgi alın! Ekipmanlarınızın sterilizasyonu konusunda en ekonomik ve güvenilir otoklavı seçmeniz için yardımcı olalım!

Unutmayın, 1991 yılından beri tüm Türkiye’ye diş sağlığı ile ilgili cihaz ve sarf malzemeleri temin edip, satış öncesi ve sonrası her süreçte destek veren Metco Dental, Sterilizasyon Cihazları için de Dünya’nın Bir Numaralı markalarını beğeninize sunar. Özellikle Melag ve Sun markalı otoklav cihazlarımız her türlü sterilizasyon ihtiyacınızı garantili ve uygun bir şekilde çözer.

Danışmak istediğiniz tüm konularda; metco@metcodental.com adresine mail atabilir veya 0216 345 7424 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirsiniz.

Dental otoklavlarımızın yer aldığı "Sterilizasyon" kategorimize gidebilir ya da Dental Blogumuzu ziyaret edebilirsiniz.

X
× WhatsApp