Kliniğinize Doğru Dental Otoklav Seçin - Metco Dental
0
0.00 
0
Kliniğinize Doğru Dental Otoklav Seçin

Sağlıkla ilgili diğer tüm alanlarda olduğu gibi diş hekimliğinde de hijyen en önemli unsurlar arasında yer alır. Kullanılan ekipmanların, aletlerin ve cihazların sterilize edilmesi, ortaya çıkabilecek enfeksiyon gibi olumsuz durumların önüne geçmeye yardımcı olur. Dental otoklav, dental klinikler için üst düzey sterilizasyon özelliği sunar.

Bu cihazları seçerken ve satın alırken dikkat edilmesi gereken birkaç faktör bulunur. Mevcut durumda farklı kapasitelere ve boyutlara sahip dental otoklav türleri bulmak mümkündür. Ancak burada önemli olan kliniğiniz için doğru olan otoklav modelini tercih etmek olacaktır. Kendinize birkaç basit soru sorarak diş kliniğiniz ihtiyaçlarını kısa sürede belirleyebilirsiniz.

Dental Otoklav Üreticisi İstediğiniz Modeli ve Özellikleri Sunuyor Mu?

Günümüzde birçok şirket farklı dental otoklav ürünleri üretmektedir. Hatta aynı markanın farklı özelliklerine sahip birçok modeli de olabilir. Bu nedenle satın alacağınız ürüne karar vermeden önce ihtiyaç duyduğunuz özellikleri listelemelisiniz. Daha sonra bu özellikler doğrultusunda marka ve model kararını verebilirsiniz.

Sterilize Edilecek Dental Ekipman Miktarı Ne Kadar?

Seçim yaparken kendinize sormanız gereken en önemli soru ise sterilize edilecek dental ekipman miktarı olacaktır. Otoklav cihazlar farklı kapasitelere sahip olabilir. Eğer büyük bir klinik işletiyorsanız ihtiyaçlarınıza yönelik daha büyük modelleri tercih etmeniz gerekebilir.

RITTER Dental Otoklav CleanTec CB23
RITTER Dental Otoklav CleanTec CB23

Ancak küçük bir klinik için devasa otoklav makineleri ilk aşamada fazla bir yatırım olabilir. Bu noktada günlük ekipman kullanım hacminizi belirleyerek buna uygun bir tercih yapabilirsiniz.

Satın Alınacak Dental Otoklav Kolay Kullanım Sunuyor Mu?

Dikkat edilmesi gereken diğer bir konu ise otoklavın sunduğu kullanım kolaylığı olacaktır. Dental otoklav günlük hayatınızda en çok kullanacağınız ürün haline gelecek. Bu nedenle seçeceğiniz cihazın başlatma, durdurma ve ayarlama gibi özelliklerinin açık ve net olması gerekir. Aynı zamanda istediğiniz sıcaklık değerlerine ulaşması ve sterilizasyon işlemini en kısa sürede tamamlaması gerekebilir.

Doğru Kurum ile Çalışmak

Satın alma işleminden bir önceki adım ise size kesintisiz hizmet sunacak doğru kuruluş ile çalışmak olacaktır. Metco Dental, 30 yıllık sektör tecrübesiyle dental otoklav başta olmak üzere farklı ürün gruplarında ürün desteği sunmaktadır.

Unutmayın, 1991 yılından beri tüm Türkiye’ye diş sağlığı ile ilgili cihaz ve sarf malzemeleri temin edip, satış öncesi ve sonrası her süreçte destek veren Metco Dental, Dünya’nın Bir Numaralı markalarıyla diş hekiminizin en büyük destekçisidir.

Danışmak istediğiniz tüm konularda; metco@metcodental.com adresine mail atabilir veya 0216 345 7424 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirsiniz.

X
× WhatsApp