Diş Koltuğu Nasıl Seçilir? | Metco Dental Blog
0
0.00 
0
Diş Koltuğu Nasıl Seçilir?

Diş hekimi için, diş hekimi koltuğu işi yapmak için gerekli bir ekipmandır. Ancak hastalarınız için diş koltuğu ofisinizin odak noktasıdır, bu da muayenehanenizi ve almayı bekledikleri bakımı temsil eder.

Muayenehanenizin başarısını sağlamak için diş hekimi koltuklarınız; siz, ekibiniz ve hastalarınız için rahat, işlevsel ve güvenilir ve ofis dekorunuzun da tamamlayıcısı olmalıdır.

Diş Koltuğında Konfor

Dişçi koltuğunuzun ergonomisi, hastalarınızın konforunu olduğu kadar sizin ve personelinizin verimliliğini de etkiler.

Diş Hekimi Koltuğunda İşlevsellik

Akıllı, modern görünümlü bir dişçi koltuğu, hastalarınıza güven verecek ve etkinliğinizi artıracaktır. Günümüzün sandalyeleri, aşağıdakiler gibi seçenekler de dahil olmak üzere çeşitli teknolojik özellikler sunar:

Dental Ünit
Apple Dental Ünit

Koltuğun konumunu, ameliyathane aksesuarlarını ve koltuğun kaldırılıp indirilme hızını ayarlamak için kolayca erişilebilen düğmelere veya dokunmatik ekrana sahip kontrol paneli
Koltuk pozisyonları için programlanabilir hafıza ayarları
Joystick tarzı ayak kontrolü

Dişçi Koltuğunda Estetik

Dişçi koltuklarınız, ofislerinizde göze çarpacak şekilde sergilenir ve hastanızın randevu için geldiğinde gördüğü ilk şeylerden biridir. Neredeyse tüm dişçi koltukları, odanızın dekorunu tamamlayacak renkler, kumaşlar ve kaplamalarla özelleştirilebilir, bu nedenle karar vermeden önce beğendiğiniz koltukların şekillerini, stillerini ve boyutlarını göz önünde bulundurun.

Dental Ünit Alımını Etkileyen Diğer Hususlar

Dental operasyon konfigürasyonları: Birçok dental koltuk, eksiksiz dental operasyon paketleri oluşturmak için monte ışıklar ve dental ünit sistemleri içerir. Bu konfigürasyonlar, kurulum kolaylığı sayesinde popüler satın alımlardır: elektrik ve şebeke bağlantıları birleştirilmiştir, bu nedenle tavana veya duvarlara kablolama ve montaj desteği eklemeye gerek yoktur.

Unutmayın, 1991 yılından beri tüm Türkiye’ye diş sağlığı ile ilgili cihaz ve sarf malzemeleri temin edip, satış öncesi ve sonrası her süreçte destek veren Metco Dental, Dünya’nın Bir Numaralı markalarıyla diş hekiminizin en büyük destekçisidir.

Danışmak istediğiniz tüm konularda; metco@metcodental.com adresine mail atabilir veya 0216 345 7424 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirsiniz.

X
× WhatsApp