Dişlerinizi Ne Sıklıkla Beyazlatmalısınız? | Metco Dental Blog
0
0.00 
0
Dişlerinizi Ne Sıklıkla Beyazlatmalısınız?

Diş beyazlatma protokollerinin, ilk ​​diş rengine ve günlük beslenme şekline bağlı olarak kişiden kişiye büyük ölçüde değiştiği söylenir. Ancak herkes için geçerli olan iki aşama vardır: ilk beyazlatma ve düzenli bakım. Temel diş beyazlatma ürünleri için, istediğiniz beyazlık tonuna ulaşana kadar diş hekiminizin veya reçetesiz satılan ürünlerin tavsiyelerine uymak önemlidir.

G.COMM Corewhite Diş Beyazlatma Işığı
G.COMM Corewhite Diş Beyazlatma Işığı

Bazı insanlar sadece birkaç ayda bir rötuşlara ihtiyaç duyarken, diğerlerinin beyaz gülümsemelerini korumak için birkaç haftada bir bunu yapmaları gerekir. Genel olarak kahve, kola veya koyu renk içecekleri seven kişilerin, diğerlerinden daha sık beyazlatma ihtiyacı olabilir. Klinik içi diş beyazlatma için en fazla yıllık bir tedavi önerilir. Evde beyazlatma tedavileri günlük olarak kullanılabilir, ancak art arda iki haftadan fazla olamaz.

Peki, dişlerinizin aşırı beyazladığına dair bazı kesin işaretler nelerdir? Burada 3 önemli nokta vardır: diş hassasiyeti, özellikle soğuğa; iltihaplı veya kanayan diş eti çizgileri ve mavi görünen veya kenarları şeffaf olan dişler. Kritik olan nokta şu ki, bu uyarı işaretleri tedavi edilmezse dişlerinizde önemli sinir hasarına, minenizin incelmesine ve diş etlerinizin yanmasına neden olabilir. Hasar çok şiddetli hale geldiğinde, diş hekiminizin bunu tersine çevirmesinin bir yolu olmayabilir.

Unutmayın, 1991 yılından beri tüm Türkiye’ye diş sağlığı ile ilgili cihaz ve sarf malzemeleri temin edip, satış öncesi ve sonrası her süreçte destek veren Metco Dental, Dünya’nın Bir Numaralı markalarıyla diş hekiminizin en büyük destekçisidir.

Danışmak istediğiniz tüm konularda; metco@metcodental.com adresine mail atabilir veya 0216 345 7424 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirsiniz.

X
× WhatsApp