Dental Kompresör Nedir? | Metco Dental
0
0.00 
0
Dental Kompresör Nedir? | Metco Dental

Dental Kompresör Nedir?

Dental kompresörler Diş Cerrahisinin kalbidir; havayı sıkıştırır, temizler, kurutur ve depolar. Dental kompresör sıkıştırılmış havanın çiğlenme noktasını düşürür, inline bir filtreleme sistemi yoluyla kirleri temizler, basınçlı hava kurutucusu ile havadaki nemi azaltır, bakterileri elimine eder.

Neden yağsız dental kompresör?

Diş klinikleri için hijyen hayati önem arz eder. Alınan tüm önlemler, diş hastalarının herhangi bir enfeksiyona veya başka sorunlara neden olabilecek kirletici maddelere maruz kalmasını önlemek içindir. Bu bağlamda yağsız dental kompresörler yağ kontaminasyonu riskini ortadan kaldırarak, hastalarınızın ve genel ofis ortamınızın karşılaştığı sağlık ve güvenlik sorunlarını büyük ölçüde azaltır.

Günümüzde yağsız kompresörler, bakım ve kullanım maliyetleri çok düşük olduğundan diş hekimlerine ciddi bir maliyet avantajı da yaratır. Üstelik sessiz çalıştıklarından hekim ve hastaların konforunu arttırır.

Neden Ekom yağsız dental kompresör?

Belirli bir kalite standardını yakalayan dental kompresörler daha az bozulur, uzun yıllar sorunsuz çalışır. Yoğun ARGE çalışmaları ile teknolojisini sürekli yenileyen Ekom yağsız kompresörleri de dayanıklılığı, uzun ömrü ve yüksek performansı ile dikkat çeker. Uzmanlık alanı sadece kompressor olan ve 70’den fazla ülkeye ihracat yapan Ekom, tüm Avrupa Birliği standart ve direktiflerine uygun üretim yapar.

Neden yağsız kompresör için Metco Dental?

Metco Dental Türkiye’ye RVG, dijital panoramik ve volumetrik dental tomografiyi tanıştıran ilk firma olarak dünyanın en iyi markalarıyla çalışır; dolayısıyla dünyada en çok tercih edilen Ekom markalı Yağsız Kompresör, Kombine Kompresör ve Cerrahi Aspiratör cihazlarının distribütörüdür.

Kliniğinizde ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü cihaz ve malzeme için bizlere metco@metcodental.com mail adresinden veya 0216 345 7424 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

X
× WhatsApp