Modern Diş Ünitleri İle Diş Hekimlerine Daha Fazla Hareket Özgürlüğü!
0
0.00 
0
Modern Diş Ünitleri İle Diş Hekimlerine Daha Fazla Hareket Özgürlüğü

Çok Yönlü Diş Ünitleri İle Hareket Özgürlüğü

Diş hekimlerinin mesleklerini icra ettiği alan hem kendileri hem de hastaları açısından oldukça zorludur. Bu nedenle diş hekimliği mümkün olduğunca fazla hareket özgürlüğü gerektirir. Diş hekimi birkaç farklı açıdan tedaviyi gerçekleştirirken, her zaman hastanın mümkün olduğunca rahat ve konforlu olmasını ister. İşte modern diş tedavi üniteleri ek fonksiyonlar ile bir yandan diş hekimlerine daha fazla hareket özgürlüğü sağlarken diğer yandan da hastaların tedavi esnasındaki konforlarını arttırır.

Neden Diş Üniti Önemlidir?

Diş üniti, hastanın kliniğe girdiği anda baktığı ilk şeydir. Bu bakımdan dental ünit, hem hastanın hem de diş hekiminin, dental tedavi süresince odak noktasıdır. Her ne kadar hasta için yaşanan deneyim pasif görünse de uzun tedavi saatleri gerektiren işlemlerde hastanın konforu hayati önem arz eder.

Diş hekimlerinin aktiviteleri göz önüne alındığında da maksimum erişim ve özgürlüğün tedavi kalitesine etki edeceği aşikardır. Dolayısıyla dental ünit bir mobilya ya da bir aksesuar değildir. Diş hekimliği uygulamalarının vaz geçilmez dinamiğidir.

Söz gelimi Ritter Ultimate Comfort Smart diş ünitlerinin elektrikli hasta koltuğu hızlı ve sessiz hareket eder. Uzun tedavilerde bile hastayı rahat ettiren ergonomik tasarımı ile ön plana çıkan Ritter ince sırt bölümü sayesinde hekimin bacakları için de geniş bir boşluk bırakır. Yüksek kaliteli deri döşemesi, çift artikülasyonlu tetiyeri, koçakları ve diğer aksesuarları ile Ritter Ultimate Comfort Smart Dental Ünit hastalara oldukça konforlu bir deneyim yaşatır.

Hastaların yanı sıra diş hekimlerine de ergonomik ve konforlu oturma imkanı tanıyan Ritter hekim taburesindeki simetrik sırt desteği ile dikkat çeker. Asistan modülleri, koltuk hareketleri ve enstruman kumandaları için ayaklardaki fonksiyonel tasarım, eşsiz bir tedavi deneyimi için tasarlanan enstruman modülü Ritter Dental Ünitleri vaz geçilmez kılar.

Unutmayın, 1991 yılından beri tüm Türkiye’ye diş sağlığı ile ilgili cihaz ve sarf malzemeleri temin edip, satış öncesi ve sonrası her süreçte destek veren Metco Dental, diş ünitleri için de Dünya’nın Bir Numaralı markalarını beğeninize sunar. Özellikle Ritter ve Morita markalı ürünlerimiz her türlü ünit ihtiyacınızı garantili ve uygun bir şekilde çözer.

Danışmak istediğiniz tüm konularda; metco@metcodental.com adresine mail atabilir veya 0216 345 7424 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirsiniz.

X
× WhatsApp