Dijital Dental Görüntüleme Cihazlarının Faydaları | Metco Dental 
0
0.00 
0
Dijital Dental Görüntüleme Cihazlarının Faydaları 

Dental teknoloji, hastalara rahat, ağrısız ve daha az zaman alan bakım sağlamak için yıllar içinde ilerlemiştir. Daha önce, eski geleneksel X-ray teknikleri kullanılırken, bekleme süresi, hazırlık süresi (filmin geliştirilmesi için bekleme süresi), çevresel kaygılar vb. gibi birçok konu olurdu. Dijital radyografi bu nedenle diş röntgeni tekniğinde ve ayrıca profesyonel diş hekimlerinin uygulamasında gerçekten devrim yaratmıştır. 

Dijital Diş Röntgenlerinin Olağanüstü Faydası

Daha Az Radyasyon – Dijital X-Işınlarının geleneksel X-Işınlarından %90 daha az radyasyon kullandığı bilinmektedir. 

Daha Kolay Diş Randevuları – Herhangi bir hazırlık süresi gerekmez. 

MORITA Veraviewepocs 3D R100 CP Volumetrik Tomografi, Dijital Panoramik ve Sefalometrik Röntgen Cihazı
MORITA Veraviewepocs 3D R100 CP Volumetrik Tomografi, Dijital Panoramik ve Sefalometrik Röntgen Cihazı

Çok Daha Yüksek Kaliteli Görüntüler – Görüntüler, diş hekiminizin varsa sorunları doğru bir şekilde araması için herhangi bir boyuta dönüştürülebilir. 

Diş Kayıtlarının Derhal Aktarılması – Dijitalleştirilmiş formda olduğundan, saniyeler içinde daha fazla referans için anında başka bir uzmanlık ofisine gönderilebilirler. 

Çevre Dostu – Dijital radyografi, filmi geliştirmek için herhangi bir kimyasal kullanmak zorunda değildir. 

Resmin tamamı mevcuttur– Bu özellik genellikle mümkün olan en iyi tanıyı almanızı sağlar. 

Anında Görüntüleme – Dijital radyografi, ağız boşluğunuzun gerçek zamanlı olarak görüntülenmesini sağlar. Çok daha az radyasyona maruz kalma ile birlikte bu benzersiz bir avantajdır. 

sacası, Film röntgenleri, 125 yıl önce, 1895 gibi erken bir tarihte icat edildi. O dönemden bu yana teknoloji çok uzun bir yol kat etti ve film röntgenleri artık oldukça eski bir uygulama olarak bilinmektedir.

Film röntgeni teknolojisi, dijital röntgen teknolojisinden daha ucuza mal olsa da, film röntgenlerine uzun süre maruz kalmak zararlı olabilir. Bu tür filmleri ortaya çıkarmak için gereken radyasyon miktarının artması hastanın genel diş sağlığını etkiler. Modern diş hekimliği ofislerinin çoğu, aşağıdakileri sağladığı için artık bu dijital forma geçmiştir: 

  • %70'den fazla daha az radyasyon
  • Daha az rahatsızlık
  • Sorunları daha erken tespit etmek
  • Diş ünitesinde daha az zaman 

Hizmetin kalitesi, daha kısa sürede tüketilmesi ve kendi diş sağlığı ile ilgili bilgilere daha iyi erişim, hastalar için çok önemli faktörlerden bazılarıdır. 

Unutmayın, 1991 yılından beri tüm Türkiye’ye diş sağlığı ile ilgili cihaz ve sarf malzemeleri temin edip, satış öncesi ve sonrası her süreçte destek veren Metco Dental, Dünya’nın Bir Numaralı markalarıyla diş hekiminizin en büyük destekçisidir. 

Danışmak istediğiniz tüm konularda; metco@metcodental.com adresine mail atabilir veya 0216 345 7424 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirsiniz. 

X
× WhatsApp