Güvenli Ve Kolay Endodonti Tedavisi İçin Gerekenler | METCO DENTAL
0
0.00 
0
Güvenli Ve Kolay Endodonti

Güvenli Ve Kolay Endodonti Tedavisi

Son zamanlarda diş hekimlerinin uyguladığı endodonti tedavileri giderek daha yaygın ve tercih edilen seçenek olmuştur çünkü günümüzde hastalar bilinçlendikçe artık dişlerini çektirmek istememekte ve mevcut dişlerin mümkün olduğunca uzun süre ağızda kalmasını talep etmektedirler. Bunun için de en uygun çözümlerden biri  kanal tedavisidir.

Endodonti uygulamasında hastaya daha rahat müdahale edebilmek ve tedavi sürecini daha sağlıklı yürütebilmek oldukça önemli bir etkendir. İşte bu yüzden motorize ve elektonik kanal tedavi aletleri kullanmak hem diş hekiminin işini kolaylaştırmakta hem de tedavinin etkinliğini artırmaktadır.

Güvenli Ve Kolay Endodonti Tedavisi İçin Morita

Güvenli Ve Kolay Endodonti Tedavisi İçin Morita

Motorize Döner Aletler İle Endodonti Tedavisi; Daha Kolay, Daha Güvenli

Kanal tedavisi diş hekimleri için en uğraştırıcı görülen tedavi süreçlerinden biridir. Çünkü göremediğiniz incecik bir kök kanalı içerisinde el yordamı ile çalışırsınız. Kanalı tam olarak işlemek gerekir, ne eksik ne de fazla! Eksik kalırsa tedavinin başarısız olma ve problemin ileride tekrarlama ihtimali vardır, fazla olursa da eğenin apeksten çıkma ve sinirlere zarar verme riski vardır.  Gerekenden dar yapılırsa kanal tamamen temizlenmiş olmaz ve geniş yapılırsa da kök zayıflar. Bundan dolayı da kırılma riski artar.

Yerinde Ve Doğru Bir Kanal Tedavisi Nasıl Yapılır?

Nokta atışlık bir kanal tedavisi yapmak için tam bu noktada teknolojinin faydaları devreye giriyor.

Birçok endodonti cihazının geliştiricisi ve mucidi olan Morita’nın apeks bulucuları ve apeks bulma özellikli endodontik mikromotorları ile artık kanal tedavisi ham daha kolay hem de çok daha güvenli. El eğesi ile yaptığınız yorucu ve uzun süren kanal tedavi işlemleri Morita TriAuto Mini endodontik mikromotor veya TriAuto ZX2 apeks buluculu endodontik mikromotor ile artık daha kontrollü ve kolay olarak gerçekleşiyor. Böylelikle hastanız da tedavi esnasında çok fazla zaman harcamamış oluyor.

 

Kanal Tedavisi kategorimize geri dönebilir ya da Sterilizasyon hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

X
× WhatsApp