Doğru Tomografi Nasıl Seçilir? - Bölüm 7 | Metco Dental
0
0.00 
0
Doğru Tomografi Nasıl Seçilir? – Bölüm 7 | Metco Dental

Dental Tomografi Cihazı Seçiminde Temsilci Firma ve Servis Hizmetleri ile İlgili Parametreler

Dr. Cemal Milani tarafından hazırlanan Doğru Tomografi Nasıl Seçilir başlıklı makalenin tamamına linki tıklayarak erişebileceğinizi hatırlatarak yazı dizimize devam ediyoruz.

Ülkemizde her iş kolunda olduğu gibi diş hekimliği sektöründe de bazı kişiler ve firmalar her işi yapabileceğine kendini ve başkalarını inandırmakta ve çok sayıda mağduriyete sebep olmaktadır. Diş hekimlerine radyoloji cihazları tedarik etmek ve destek vermek ünit vb basit cihazları tedarik etmeye ve destek vermeye benzemez. Bu konu başlı başına bir uzmanlık alanı olup ehliyete tabii tutulmalıdır ancak maalesef bu konuda yasal boşluklar vardır.

Bir firma ancak aynı işi uzun süre yaparak ustalaşabilir ama marka distribütörlüklerin 3 -5 senede bir değiştiği bir ortamda firmaların ustalaşması kolay değildir. Hele bir de firmalar bazı branşlarda bir var bir yok olduklarında veya temsil ettikleri markalara yeterli kullanıcı bulamadıklarında bu sorun daha da büyümektedir.

Bir markanın uzun süre aynı firma tarafından temsil edilmesi gibi kullanıcı sayısı da başka bir önemli kriterdir. Ayrıca yeni çıkmış ve kurulmuş bir markaya ait referanstan ziyade eski kullanıcıların devam eden memnuniyetini sorgulamak önemli bir tercih kriteri olmalıdır.

Son olarak kurumsal müşteri hizmetlerinin önemi kadar dental tomografi cihazının tüp ve sensör dahil mekanik ve yazılım ile birlikte dijital olarak tümüyle uzun garanti sürelerine sahip olması üretici firmanın kalitesinin önemli bir göstergesidir. Tabii üretici firmanın köklü bir geleneğe sahip olması, montajcı değil gerçek üretici olması, teknoloji kopyalayan değil bizzat geliştiren innovasyoncu bir firma olması ve bu konumunu şüphesiz kanıtlayabilmesi diğer önemli tercih sebepleri olacaktır.

Tomografi Cihazlarında Yazılım ve Donanım ile İlgili Parametreleri belirtir yazımıza geri dönebilir veya Doğru Tomografi Nasıl Seçilir başlıklı yazımızın giriş bölümünü inceleyebilirsiniz.

Unutmayın, 1991 yılından beri tüm Türkiye’ye diş sağlığı ile ilgili cihaz ve sarf malzemeleri temin edip, satış öncesi ve sonrası her süreçte destek veren Metco Dental, dental görüntüleme cihazları için de Dünya’nın Bir Numaralı markalarını beğeninize sunar. Özellikle Morita markalı ürünlerimiz her türlü endodonti ihtiyacınızı garantili ve uygun bir şekilde çözer.

Danışmak istediğiniz tüm konularda; metco@metcodental.com adresine mail atabilir veya 0216 345 7424 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirsiniz.

X
× WhatsApp