Doğru Diş Koltuğu, Uygulamanızı İleriye Taşıyabilir | Metco Dental
0
0.00 
0
Doğru Diş Koltuğu, Uygulamanızı İleriye Taşıyabilir

Dişçi koltuğunuz sizin için ne kadar konforlu? Bir an için en az on yıllık bir araba kullandığınızı hayal edin. Yıpranmış, yavaş, güvenilmez ve yeni bir boyaya ihtiyacı var. Muhtemelen sizi A noktasından B noktasına kadar götürebilir ama ne kadar süreyle, ne ölçüde verimli ve ne kadar rahat. Bunun yanında bu araba bozulursa onarım maliyeti size ne kadara mal olur?

• Maliyet

Eski bir diş üniti, birçok gizli maliyete sebep olabilir. Rahatsız, güvenilmez veya çekici olmayan bir hasta koltuğu iş akışınızı engelleyebilir, hastaların muayenehanenizle ilgili görüşlerini azaltabilir ve her arızalandığında gelir kaybetmenize neden olabilir.

• Diş Hekimliği Uygulaması Başarısı

Bir diş hekimliği muayenehanesi kelimenin tam anlamıyla diş ünitinin etrafında döner. İster rutin bir kontrol ister kapsamlı bir implant prosedürü için olsun, her hasta bir koltukta oturur. Dental koltuğunuz hayati bir ekipman parçası olarak işinizi güvenli, verimli ve rahat bir şekilde gerçekleştirmenizi sağlamalıdır. Muayenehanenizin alanına ve iş akışına uyacak şekilde tasarlandığında, hastalarınızın aldığı hizmetin verimliliği ve düzeyi üzerinde önemli bir etki yaratabilir.

• AP-026 Diş Üniti: Rahat ve Güvenilir

Apple Dental üretimi AP-026 diş ünitleri, hastalarınıza bugün mevcut herhangi bir diş kliniği koltuğundan daha fazla konfor vermekle kalmaz, aynı zamanda sağlıklı bir duruş sağlamak için hastaya yeterince yaklaşmanıza, yumuşak döşemesi ile hastaların ağrı ve rahatsızlığını azaltmanıza olanak tanır. Yıllarca tutarlı performans sunmak üzere tasarlanan AP-026 diş ünitleri sağlamdır ve iki yıllık garanti ile birlikte gelir.

AP-026 diş üniti, tedavi deneyimini kolaylaştırmak için diş hekimliği dolaplarınız, klinik cihazlarınız ve diğer aksesuarların yanı sıra uygulama sistemleriyle mükemmel bir uyum içinde çalışacak şekilde tasarlanmıştır.
Örneğin, askılı modellerde enstrüman tablasının üstünün tamamı tepsi veya ekipman koyabilmeyi sağlayan bir düz bir zemindir. Buna ilaveten asistan tablasının üzerinde de küçük aletler, pamuk, rulo, pens gibi yardımcı unsurları koyabileceğiniz bir çalışma yüzeyi olup, buranın da kullanılması verimli iş akışını destekler. Materyallerin ve el aletlerinin transferi de dahil olmak üzere, ağız boşluğu etrafındaki hareket akışı, düzgün bir operasyonun anahtarıdır. Bu yöntemi kullanarak, randevu için gereken her şey tek bir yerde bulunur ve kurulum, prosedür ve dekontaminasyon süreçlerini önemli ölçüde hızlandırır.

• Üstün Hasta Deneyimi

Son olarak, dental ekipmanınızın uygulamanız hakkında ne söylediği önemlidir. AP-026 Diş Üniti ve dental ekipmanlarının temiz, modern görünümü, diş tedavisi tekniklerinizin eşit derecede güncel olduğuna dair güven aşılar. Aynı zamanda hasta kaygısını azaltmak için de uzun bir yol kat eder. Tüm aletleri ve teşhis -muayene gereçlerini hastanın görüş alanından uzak tutarak, prosedür hakkında daha az gergin olmaları sağlanır. Ve hastalarınız daha rahat olduğunda, siz de işleminizi daha huzurlu yapabilirsiniz.

Unutmayın, 1991 yılından beri tüm Türkiye’ye diş sağlığı ile ilgili cihaz ve sarf malzemeleri temin edip, satış öncesi ve sonrası her süreçte destek veren Metco Dental, Dünya’nın Bir Numaralı markalarıyla diş hekiminizin en büyük destekçisidir.

Danışmak istediğiniz tüm konularda; metco@metcodental.com adresine mail atabilir veya 0216 345 7424 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirsiniz.

X
× WhatsApp