Modern Dental Malzemeler Neden Önemlidir | Metco Dental
0
0.00 
0
Modern Dental Malzemeler Neden Hasta Güveni İçin Önemli Bir Anahtardır

Diş hekimliği alanında diş ekipman ve tesislerindeki gelişmeler diş restorasyonlarını çok daha kolay, hızlı ve normalden biraz daha ucuz hale getirdi. Modern diş teknolojisi, ağız sağlığının gerçek durumunun görsel temsillerini sağlayarak hastalara diş hekimliği öğretimini daha mümkün kılmıştır.

Daha Az Ağrı ve Rahatsızlık

İnsanlar diş hekimine gitmeyi çoğu zaman sevmezler. Diş muayenesine gitmeden önce sadece kaygı yaşamakla kalmazlar, aynı zamanda dişçi koltuğunda oturmaktan da korkarlar. Bunun nedeni diş hekiminin kendisi değil, bir zamanlar ağrı ve rahatsızlıkla ilişkilendirilen geleneksel diş prosedürlerinin korkunç anısıdır. Ancak lazer, anestezi vb. ileri teknolojilerin gelişmesiyle diş tedavileri artık ağrısız, daha güvenli, rahatsızlık vermez ve 1-2 seansta tamamlanabilecek hale gelmiştir. Dişlerimiz bizlerin için çok değerli bir varlığı olsa da onların koruyucusu diş hekimlerimizdir.

Modern diş hekimleri kişiselleştirilmiş ve bire bir bakım sunarak diş problemlerini etkili bir şekilde tedavi etmemize ve değerli inci beyazlarımızı korumamıza yardımcı olur. Ayrıca ağız semptomlarını hafifletmemize ve ciddi sorunları önlememize yardımcı olacak en iyi diş ipuçlarını ve tavsiyelerini sağlarlar. Bu yüzden diş bakımından kaçınmaya ve ağrı korkusuyla önemli tedavileri ve diş randevularını atlamanıza gerek yok.

Daha Çabuk İyileşme Süresi

Diş sağlığı, ağız sağlığımızın ayrılmaz bir parçasıdır. Ancak çoğu insan buna gereken ilgiyi göstermez ve hafife alır. İnsanlar diş hekimlerine gitmeyi geciktirmeye başladıklarında ve ağızda yaşadıkları şişlik, ağrı gibi belirti ve semptomları görmezden geldiklerinde; diş problemleri zamanla şiddetlenebilir ve cerrahi gibi karmaşık diş tedavileri gerektirebilir.

Bununla birlikte modern diş hekimliği, plak, tartar veya diğer kötü alışkanlıklardan zarar görmüş dişleri onarmak için her türlü yardımcı çözümü sunmaktadır. En iyi yanı, harika bir diş setini ve kaybolan bir gülümsemeyi yeniden kazanabilmeniz ve minimum iyileşme süresi olmasıdır. Diş kronları, inleyler ve onleyler, diş implantları olsun, modern diş hekimleri diş problemlerinin tedavisinde ileri teknolojileri kullanır ve minimal bir yaklaşım izler. Bu, ağız cerrahisi veya diğer karmaşık diş tedavilerinden sonra daha kolay ve daha çabuk iyileşme sağlar.

Unutmayın, 1991 yılından beri tüm Türkiye’ye diş sağlığı ile ilgili cihaz ve sarf malzemeleri temin edip, satış öncesi ve sonrası her süreçte destek veren Metco Dental, Dünya’nın Bir Numaralı markalarıyla diş hekiminizin en büyük destekçisidir.
Danışmak istediğiniz tüm konularda; metco@metcodental.com adresine mail atabilir veya 0216 345 7424 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirsiniz.

X
× WhatsApp