Dental Sterilizasyon Ekipmanlarından Otoklav Nedir? Ne İşe Yarar?
0
0.00 
0
Dental Sterilizasyon Ekipmanlarından Otoklav Nedir? Ne İşe Yarar?

Bazı ekipmanlarla diş kliniğinizin temizlik ve güvenliğinden emin olmak istersiniz. Seçimleriniz, çeşitli uygun fiyatlı dental sterilizasyon aksesuarları ve dental otoklavları içerebilir. Bu güçlü ve verimli araçlar, hastaları korumak ve en üst düzeyde diş bakımı sağlamak için kritik öneme sahiptir. Aletlerinizi sterilize etmek için yeni ve yenilenmiş ekipman sunduğunuzda, ihtiyaçlarınıza ve bütçenize uygun bir model bulmak kolaydır.

Otomatik ve Manuel Otoklavlar

Diş muayenehaneniz için ne tür bir otoklava ihtiyacınız olursa olsun, her bütçeye uygun kaliteli bir otoklava sahip olmak olanağı vardır. Otomatik ve manuel modeller de dahil olmak üzere çeşitli boyut ve stillerde otoklavlar mevcuttur. Otomatik otoklavlar, bir düğmeye basarak sterilizasyon kolaylığı sunar. Manuel otoklavlar otomatik otoklavlara göre biraz daha uğraş gerektirir bu yüzden daha uygun fiyatlısını bulmak mümkündür. Uygulamanıza en uygun olana karar verip, tercih ettiğiniz fiyat noktasını bulduktan sonra satın almak önemlidir.

Melag markalı Cliniclave 45 serisi ürünlerimiz büyük hacimleriyle çok ünitli ağız diş sağlığı merkezlerinin sterilizasyon ihtiyacını garantili ve uygun bir şekilde çözerken tezgâh üstü otoklavlarımız muayenehane ve kliniklerin her türlü sterilizasyon ihtiyacınızı hızlı, ekonomik ve güvenli bir şekilde karşılar.

Dental Sterilizasyon Ekipmanları ve Aksesuarları

Diş hekimliğinde otoklav ile sterilizasyon için bir dizi seçenek bulunmasının yanında, cerrahi ekipmanlar, laboratuvar aletleri ve diğer malzemeleri sağlığa uygun ve güvenli tutmanıza yardımcı olabilecek birçok strelizasyon-dezenfektasyon ekipmanı vardır. Kompleks aletleri dezenfekte edici bir yıkayıcıyla dekontamine etmek veya performanstan ödün vermeden bazı özel ekipmanlar için kuru ısı sterilizatörü kullanmak önem arz eder. Ayrıca, temizleme solüsyonları, ultrasonik titreşimli temizlik tankları, otoklav rafları, paketleme cihazları, distile su üretim makineleri veya filtreleri dahil olmak üzere pek çok sterilizasyon aksesuarı da gereklidir. Kliniğiniz birden fazla sterilizasyon ünitesi gerektirebileceğinden, bunların tüm temel ekipmanlarınız için yeterli, optimum fiyat-performans dengesinde ve kaliteli olmasını göz önünde bulundurmalısınız.

Unutmayın, 1991 yılından beri tüm Türkiye’ye diş sağlığı ile ilgili cihaz ve sarf malzemeleri temin edip, satış öncesi ve sonrası her süreçte destek veren Metco Dental, dental sterilizasyon için de Dünya’nın Bir Numaralı markalarını beğeninize sunar. Özellikle Melag, Ritter ve Sun markalı ürünlerimiz her türlü sterilizasyon ihtiyacınızı garantili ve uygun bir şekilde çözer.

Danışmak istediğiniz tüm konularda; metco@metcodental.com adresine mail atabilir veya 0216 345 7424 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirsiniz.

"Dental kompresör nasıl çalışır? Ne zaman değiştirilmelidir?" başlıklı blog yazımıza gidebilir ya da Dental Blogumuzu ziyaret edebilirsiniz.

X
× WhatsApp